Arslan Sourcing Agent Shopify Dropshipping hurtig

Arslan Sourcing Agent Shopify Dropshipping hurtig

SKU: k1014

Ny vare

kr35.29
Tags: chevrolet express van, kobber blomst, 600w 80 plus, hifidiy, abacus tæller, taobao agent dropship, perle murano, figur vedhæng, taske taske, nitril handske.

Oversigt Hurtig Detaljer Sted Oprindelsesland: China Mærke Navn: Samarbejde Logistik, Samarbejdede Logistiske Model Nummer: Drop Shipping Service, Afgang: ShenZhen, Yiwu, Guangzhou, shenzhen,guangzhou,shanghai,hongkong,hangzhou,ningbo osv.Destination: Frankrig, Frankrig Rute: Kina - Frankrig Via: DIR Transportør: LAS,HAVET,SJC,XMN,JFK,YVR, Største luftfartsselskab Afrejse Dag: Som tidspunkter, Hverdagen Transit Tid (Dage): 9-15 dage Forsendelse Type: Alle Typer, Alle Typer Produkt navn: Professionel søfragt Speditør Søgeord: drop shipping Betaling: T/T, Western Union,Handel, Sikkerhed Special service: Indsamle Service Emballering og Levering Solgte Enheder: Enkelt element Enkelt pakke størrelse: 160X76X40 cm Enkelt bruttovægt: 20.400 kg Pakke Type: kartoner, kasser,paller,træ-sager.Leveringstid : Mængde(Kiloamperes) 1 - 3 >3 Est.Tid(dage) 3 forhandles

E-Handel Logistik

Hvad er e-handel?

E - handel refererer til salg af varer eller tjenester på Internettet.E-handel giver forskellige data, systemer og værktøjer til online købere og sælgere .De fleste e-handel-baserede virksomheder, der bruger e-handel butikker eller e-commerce platforme for online markedsføring og salg.

Vi tilbyder omfattende services for grænseoverskridende e-handel, herunder syrningen,levering, oplagring, og tilfredsstillelse.Vi har til formål at udvikle flere grænseoverskridende logistik services for e-handel industri, øge verdensomspændende dækning, øge markedsandelen, og giver value added services for e-handel værdikæden.

Giver globale grænseoverskridende etailers med kanal udvikling og ledelse, lager deling og sourcing, online & offline distribution, online marketing, lager, levering, finansielle tjenester, software og konsulentydelser.Vi gør kvalitets mærker til at sælge i hele verden.

Virkningen af e-handel er vidtrækkende og omfattende, som vil generere en serie af reaktioner, fra små virksomheder til globale virksomheder og andre områder.

De store detailhandlere, som vi arbejder med, er tvunget til at sælge online.

For mange detailhandlere, udvikling af e-commerce udvider mærke effekten

For mange små virksomheder, indførelsen af e-handel er en langsom proces.I de seneste to år, små virksomheder har udvidet e-handel, og de forpligtede sig til det.Hun klappede hendes plan om at øge hendes forretning næste år.

Tre B2B virksomheder er begyndt at tilbyde online erfaring svarende til B2C-systemer.

I verden af B2B og 2020, e-handel, vil tegne sig for størstedelen af salget, mens andre datasæt viser, at hvis B2B-kunder

E-handel løsninger understøtter selvbetjening og give en mere venlig pris sammenligning platform til at hjælpe B2B brands opretholde gode forbindelser med købere.

Fremgang for E-handel

Siden midten af det tyvende århundrede, med lanceringen af gigant Amazon, e-handel marked

Supply Chain Management-Model

Resultaterne viser, at en af de vigtigste virkninger af e-handel på supply chain management er at forkorte produktets livscyklus.

Som et resultat, fabrikanter til at give en dybere og bredere produkt-mix, der er en buffer i forhold til prisen erosion.

Sociale medier vil således give forbrugerne mulighed for nemt at dele produkter købt online

Forskere har fundet, at e-handel er en interessant sociale konsekvenser, især i forbindelse med sociale medier.

Drop Shipping-Processen

Dropshipping er en detail-opfyldelse metode, hvor en butik er ikke holde de produkter, den sælger på lager.I stedet, når en butik, der sælger et produkt, man køber varen fra en tredje part, og det har afsendt direkte til kunden.Som et resultat, de handlende aldrig ser eller håndterer produktet.

Dropshipping model har en række fordele og ulemper:

Mindre Kapital Er Nødvendig – Sandsynligvis den største fordel ved at dropshipping er, at det er muligt at starte en e-handel butik, uden at skulle til at investere tusindvis af dollars i beholdning i front.Traditionelt, forhandlere har måtte binde store mængder af kapital til køb af inventar.

Med dropshipping model, du behøver ikke at købe et produkt, medmindre du allerede har gjort, salg og er blevet betalt af kunden.Uden større up-front opgørelse investeringer, er det muligt at starte en succesfuld dropshipping virksomhed med meget lidt penge.

Nemt at Komme i Gang – der Kører en e-handels virksomhed er meget nemmere, når du ikke er nødt til at beskæftige sig med fysiske produkter.Med dropshipping, du behøver ikke at bekymre dig om:

Lav Overhead – Fordi du ikke behøver at beskæftige sig med indkøb af inventar eller styring af et lager, dine faste udgifter er ganske lav.I virkeligheden, mange succesfulde dropshipping virksomheder, der drives fra et hjemmekontor med en bærbar computer for mindre end $100 per måned.Som du vokse, disse udgifter vil sandsynligvis stige, men vil stadig være lav i forhold til de traditionelle mursten-og-mørtel-virksomheder.

Fleksibel Placering – En dropshipping virksomhed kan løbe fra næsten hvor som helst med en internetforbindelse.Så længe du kan kommunikere med leverandører og kunder nemt, du kan køre og styre din forretning.

Bredt Udvalg af Produkter – Fordi du ikke er nødt til at pre-købe de varer, du sælger, kan du tilbyde en bred vifte af produkter til dine potentielle kunder.Hvis leverandører lager et element, kan du, hvis til salg på dit websted uden ekstra omkostninger.

Let at Skalere – Med en traditionel virksomhed, hvis du modtager tre gange så meget virksomhed, vil du som regel nødt til at gøre tre gange så meget work.By udnytte dropshipping leverandører, det meste af arbejdet til at behandle andre ordrer vil blive afholdt af leverandører, så du har mulighed for at udvide med færre vokseværk og mindre inkrementelle arbejde.

Dette er en fælles forretningsmodel.Forhandlere sælger produkter til kunder uden nogen egentlig opgørelse.Du kan liste med leverandører og sælge deres produkter, når de sælger dem.Produkter, leverandører repræsentere dig


  • Struktur: Svejset Kæde
  • Standard eller ikke-Standard: STANDARD
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Materiale: LEGERING
  • Model-Nummer: 5555
  • Funktion: Transmission Med Kæde

Relaterede varer

Bestsellere