CSS Træ Morgenmad Bakke Dekorative Tabel Skuffe Bed Bordet Te Bakke med Håndtag

CSS Træ Morgenmad Bakke Dekorative Tabel Skuffe Bed Bordet Te Bakke med Håndtag

SKU: k1025

Ny vare

kr184.96 kr160.93
Tags: keramiske rund bakke, serv skuffe, skuffe, tier skuffe, spejl-bakke, træ-te skuffe naturlige, indretning skuffe, skuffer dekorative rosegold, bed breakfast skuffe, bakke i træ.

Støtte dropshipping og engrossalg.

100% Original og med fri efter-salg garanti.

ØKO-VENLIGT MATERIALE:Det er lavet af 100% øko-venlige ubehandlet Træ, som er fri for kemikalier.Det er et perfekt valg for din familie og miljøet.Træ er naturligt forekommende lugt og vandafvisende egenskaber.

HØJ KVALITET MATERIALE OG MULTIPURPUSE FUNCTUNALITY:Dette skuffer er lavet af høj kvalitet naturlige Træ, som er stærkere og mere smuk.Denne bakke kan bruges i restauranter, hoteller, kontorer, cafeer, barer, husholdninger til at tjene drikke, kaffe og morgenmad i sengen.Denne bakke kan også bruges til at holde blade på en skammel, opbevaring af smykker eller kosmetik på en forfængelighed og vise lotion og håndklæder i badeværelset.

SPLINTER GRATIS:De er super bløde og har en smudsafvisende overflade, som gør dem splinter gratis, og de vil ikke snuppe din sofaen, når den placeres på toppen af det.Hver side bar i vores træ-skuffe er udstyret med black metal håndtag for nem håndtering og transport i køkkenet eller spisestuen.Den nemme arrangement Bambus skuffe kan passe kopper, tallerkener, bestik sæt, grøntsager og frugter for at spare en masse plads i dit køkken og stuer.

PERFEKT STØRRELSE OG VÆGT:Dette magasin kommer i en perfekt størrelse let at løfte og transportere.Dette magasin er lavet i let Træ, men på samme tid er robust nok til at holde dine ejendele på grund af solidt fastgjort håndtag med industriel styrke skruer.

PERFEKT GAVE:professionel træ-bakke er også den perfekte gave til en speciel lejlighed som fødselsdage, Mors dag, Jul, hus opvarmning, bryllup, bridal shower, Valentine ' s Day eller som en særlig behandling, til din bedste ven.

Stil:Vintage

farve:brun

Materiale:træ

Størrelse:44*32*5cm/17.3*12.6*2inch

Pakkens Indhold:

1* skuffe

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Kor72u.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Kor72u.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
Dj Kosmo 2020-11-03 its lightweight and nice finish. reccomend. 5/5
Memoti 01 2020-10-12 Excellent quality 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere