1STK Golden Rhinestone metal Øje Maske Fest Masker Til Maskerade Halloween Venetiansk Karneval Kostumer Maske For Anonyme Maske

1STK Golden Rhinestone metal Øje Maske Fest Masker Til Maskerade Halloween Venetiansk Karneval Kostumer Maske For Anonyme Maske

SKU: k1135

Ny vare

kr53.48 kr41.19
Tags: horror maske, maske hr. robot, venetianske, haler anonym, anonym, special maske, guld carnaval maske, egyptiske maske, antik venetiansk maskerade, maske venetianske.

Forsendelse Metode:

Vi tilbyder mange forskellige forsendelse.Du er fri til at vælge den transportform, du har brug for.Hvis du har brug for nogle hurtige shipping metoder, som jeg ikke har nævnt (TNT, FedEx eller andre), og du kan betale for forsendelse, kan du kontakte mig for at få hjælp.(Hvis du har særlige behov om forsendelsesmetode, eller ønsker at sende hurtigere forsendelse, vi kan også tilbyde DHL, Epacket eller EMS, men du skal betale ekstra shipping gebyr, skal du blot vælge den samme i fragt mulighed.Vi har listet alle de metoder og gebyr i shipping option)

Normalt ordrer vil blive sendt ud inden for 24 timer efter betaling, der ankommer, men på lørdag, afsender, er at have en ferie, vi vil udvide en arbejdsdag til at sende pakken.

Leveringstid:

Det tager normalt omkring 15 arbejdsdage til USA og de fleste lande og 20-35 arbejdsdage i hele verden (Spanien, Brasilien, kan det tage længere tid end USA).Du kan se den forventede leveringstid, når du vælger fragt metode.Med hensyn til Rusland, er det måske brug for længere tid, har vi en indstilling leveringstid til 50 arbejdsdage, hvis du ønsker at modtage pakken så hurtigt som muligt, foreslår jeg, at du kan vælge Kor72u.dk Standard Shipping, således at du kan modtage snart. (Bemærk du skal ikke åbne en tvist nemt, kan du kontakte mig for det første det problem, du har.)

Vi er i stand til at påtage sig noget ansvar for eventuelle told forsinkelser eller skat, som transittiden er meget afhang og leveres på Lokale Postvæsen.Tak for din forståelse.

Betalingsbetingelser

Vi støtter betaling Spærrede via Kor72u.dk, kreditkort, er det OK.

Kommunikation og Feedback

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.Vi vil gøre vores bedste for at besvare alle e-mails inden for en arbejdsdag.

Hvis du er tilfreds med vores service, kan Du efterlade en positiv feedback til os.Hvis der er noget galt, er Du velkommen til at kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at levere 100% tilfreds med service.

Vi uploader nye designs med jævne mellemrum, hvis du kan lide vores produkter, bedes du tilføje vores butik i dit butikker liste til at få opdateringen af vores nye produkter。


  • Model-Nummer: Maske
  • Aldersgruppe: Voksne
  • Oprindelse: Kina
  • Lejlighed: Party
  • Type: Bolden Maske
  • farve: som billedet viser
  • Vægt: 40G/stk
  • Beløb: 1STK
  • Maske Materiale: Metal
  • Dækker Område: Upper Half Face

Relaterede varer

Bestsellere