Børn Playmobile Dart Rem Pistol Toy Våben Pistol Nerf Rival Elektr Bil, Der Flytter Skyde Mål Kid Airshot Spil Til Kid

Børn Playmobile Dart Rem Pistol Toy Våben Pistol Nerf Rival Elektr Bil, Der Flytter Skyde Mål Kid Airshot Spil Til Kid

SKU: k1141

Ny vare

kr131.66 kr63.22
Tags: legetøj træ, spil, autom scooter, brætspil, nerf pistol, jagten slingshot, bolden basketball, kanon legetøj, playmobil oprindelse, funko pop.

Ingen Pistol bemærk venligst, da gun ikke kan få lov til at være sendt ud af luften hurtig,thers er Ingen Pistol i hover targer pakke.Kanoner er følsomme varer og kontrabande!der er ikke tilladt at blive selled!

【Nye Version Skyde Digital Mål】

NYT Design, O-Off, at jeg-På / statisk tilstand, II-on / køre tilstand. 3 mål, 2 modes, Hd-LCD-display, elektrisk drev, til venstre og til højre to-vejs udveksling, el-return score mål.Sjov for target praksis, og med flere udfordringer,Perfekt til Nerf N-strike Elite Serien, Nerf Mega Serien, og Nerf Rival Række kanoner

【Kører Mål At Skyde Efter Nerf 】

Når den dynamiske tilstand er aktiveret, kan venstre-og højre-skydere begynder at bevæge sig.Hvis du rammer alle 3 mål inden for 20 sekunder, vil du være en sejr, og det vil gøre en sejr lyd og ind i anden runde.Anden runde er timet 15 sekunder, hvis du rammer 3 mål inden for den angivne tid, du vinder, og start igen.Du vil mislykkes, hvis du ikke rammer 3 mål på det angivne tidspunkt, og det vil gøre en lyd som en fiasko.

【Automatisk Reset,Let At Bruge】

Når alle Tre mål for at blive skubbet ned, skal den enhed, motor starter og kører de tre mål, vil der automatisk blive skyder op successivt efter 3 sekunder.Reset mål vil tiltrække børn til at blive ved med at skyde mod mål, og holde skyde vildt sjovt.Optagelse mål er meget let at sætte sammen og nemt for børn at betjene.

【Non-Stop Sjov】

Optagelse mål vil bevæge sig på banen,kan udøve tempofyldt trick shots og udvikler hånd-øje koordination.den Køre

【Høj Kvalitet Sikres】

Gave til børn til fødselsdag, Jul, Pinse eller nogen anden ferie.Vi ønsker, at du til at spille glad!Vi vil så give dig en fuld refusion, hvis du ikke kan lide dem.

Andre Mål


  • Køn: Unisex
  • Aldersgruppe: > 3 år
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktion: Gribe/Bevægelse Mulighed For At Udvikle
  • Materiale: Plast
  • Mærke: SONGYI
  • Plast Type: ABS

Relaterede varer

Bestsellere