1 Par Skøjter Protector Skate Blade Dække Justerbar Elastik kunstskøjteløb Tilbehør Ice Hockey Sko 6 farver

1 Par Skøjter Protector Skate Blade Dække Justerbar Elastik kunstskøjteløb Tilbehør Ice Hockey Sko 6 farver

SKU: k123

Ny vare

kr57.62
Tags: hockey, seba ice blades, plastic skøjte blade cover, klingebeskytter, ice skate boot dækker, hockey puck, hockey stick, ice skate, hockey jersey, hockey skate.

Velkommen til vores butik!!!!!

Skate Sko Cover Is Kniv Beskyttende Længde Skate Justerbar Guard Hastighed/Figur Skate Sko Protector

Opmærksomhed: længden af produktet er 30 cm,og den er velegnet til skøjter af 7 m og derover i Usa.Du kan gå foråret i stand til at øge længden af det produkt, der passer til dine skøjter.Hvis din sko størrelse er mindre end OS, størrelse 6, er du nødt til at fjerne det produkt, skruer og fjedre, derefter skæres nogle af plast i forhold til længden af skate, og derefter installere skruer og fjedre.Feature: 1. Robust materiale for at styrke og beskyttelse, for at beskytte bladene på skøjter, 2. Der er en metal fjeder i midten, som giver dem mulighed for at strække til at passe dine blade præcist. 3. Giver dig mulighed for at gå rundt uden at beskadige bladet for at forhindre bladet rust og forsendelse.Specifikation: Vægt: 100 g / set Lukkede lukning type: elastisk foråret Pacakge omfatter: 1 par af * skøjter Opmærksomhed: 1.Lad 1-3 cm-fejl på grund af manuel måling (1 inch = 2.54 cm); 2.Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme.Tak for din forståelse.

Påmindelse

1.Russiske kunder, bedes du angive dit fulde navn (tre ord) på engelsk.

2.Kunder fra Saudi-Arabien, Dubai, Libanon, Kuwait, Oman, Ghana og andre, angiv venligst P. O. BOX på din adresse.

Garanti Garanti

Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti.Hvis der er nogen kvalitet problem for de varer, efter du har modtaget, bedes du kontakte os først, og så tage et foto til os, efter at vi har bekræftet, at vi vil tilbyde fuld refundering eller ombytning eller send igen.

Service

Q: Hvis jeg ikke har modtaget varerne, hvad kan jeg gøre?

A: I tilfælde af normal, hvis du stadig ikke har modtaget varerne efter en rimelig tid, bedes du kontakte os, vil vi tilbyde fuld refundering af købsprisen til dig, og du må ikke forlade dårlige feedback, indlæg er ude af vores kontrol.

Q: Hvilken betalingsmetode, du kan gøre?

A: Alipay er vores foretrække betaling-metoden, som er en sikkerhed for dig.Udover, at alle større Kreditkort, T/T osv er acceptable.

Q: Hvis jeg lagde stor ordre, er der nogen form for rabat?

A: Ja, stor ordre vil store rabat.Hvis du ønsker at placere en stor ordre, kan du sende en besked til os, vil vi tilbyde dig vores bedste pris.

Q: Er din pris omfatter importafgift?

A: Nej, vores pris er ikke inkluderet import-skatter og told.Vi vil gøre varer som gave med lav værdi, er du nødt til at, der er ansvarlig for import told, hvis dit land er påkrævet.

Feedback

Din tilfredshed og feedback er meget vigtig for os.Vi håber, at du kan lade positiv feedback og 5 stjerner.Hvis du er tilfreds med den vare eller vores service, hvis der er nogen utilfredshed, beder vi dig give os en mulighed for at håndtere problemet, før de forlader en negativ feedback, vi helt forstår dit humør, når du har modtaget dårligt parcel, især venter så lang tid, vi vil gøre vores bedste for at yde den bedste service til dig.


  • Ydersål Materialer:
  • Lukning Type:
  • Mærke: mojee
  • Funktion:
  • Enhed Type:
S Rajabharathi 2020-08-23 사진과 같아요 4/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere