SOLSKIN SS-023 Mp-Film Stikker Degumming Af skærmen defoaming og Degumming Sæt

SOLSKIN SS-023 Mp-Film Stikker Degumming Af skærmen defoaming og Degumming Sæt

SKU: k1438

Ny vare

kr38.33 kr30.30
Tags: lange værktøj tilfælde værktøjskasse, sunshin, max tilfælde værktøjskasse, cutter hydrogel, hydrogel solskin, af solskin, alumunium værktøj tilfælde værktøjskasse, film for plotter, wozniak solskin iphone værktøjer, samlede værktøjer solskin.

SOLSKIN S-023 Mp-Film Stikker Degumming Af skærmen defoaming og Degumming Sæt

Særlige Bemærk:

Hej.Min ven,Velkommen til her, vi vil give dig de bedste produkter og tjenester.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Vi er glade for at hjælpe dig.Vi vil kontakte dig inden for 24 timer.Tak skal du have. 1.Før afsendelse, vil vi kontrollere din adresse, hvis din adresse hører til den fjerntliggende område, Vi vil komme i kontakt med dig! 2.Vores varer er ikke inkluderet i prisen for told og fjernbetjening levering omkostninger 3.Hvis du har brug for en faktura, bedes venligst forlade mig en besked og lad din e-mail-adresse, vil jeg blive sendt til din postkasse indenfor 8 timer! 4.Vores produkter omfatter ikke told.Hvis dit land told indsamle told, skal du være i gang.Vi vil ikke være ansvarlig, hvis varen tilbageleveres eller destrueres, fordi der ikke er nogen anmodning om betaling af told.Tak for din forståelse. 5.Hvis alt ovenstående er i orden, vil vi sende dig produktet med det samme.Held og lykke! 6.De produkter, vi sender svarer til produkterne i billedet.Hvis du har nogen indvendinger mod, at mærke i produktet parametre og mærket i billedet, skal du ikke købe direkte-eller kontakt os!Hvis du køber direkte, du er enig med brand i vores billede!Vi vil sende de produkter, i henhold til din anmodning.Tak!


  • Anvendelse: Edb-Værktøj
  • Mærke: BES
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Pakke: Sag
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Type: Kombination
  • Størrelse: 15*20CM
  • Model-Nummer: S-023
Mwol1985 2020-12-22 40 days to Anapa, carried through Kazakhstan, the parcel weighing 17 kg in general norms, everything came. 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere