Håndholdte Elektriske Børste Skrubber Af Glas Cleaner Spin til Badeværelse Fliser og Spabad Hjem Køkken Toilet Vask af Forbrugsstoffer

Håndholdte Elektriske Børste Skrubber Af Glas Cleaner Spin til Badeværelse Fliser og Spabad Hjem Køkken Toilet Vask af Forbrugsstoffer

SKU: k1653

Ny vare

kr81.23 kr59.32
Tags: toilet brush cleaner, toilet renere børste kirsebær, b0501, brush clean elektrisk, power skrubber, side skrubber, børste spin, badeværelse børste elektrisk, badeværelse renere elektrisk, bluetoth headset.

Beskrivelse:

Denne kraftfulde skrubber børste arbejder hurtigt og hurtigt, spare din tid til at gøre rengøring, og du vil aldrig føle dig alt for træt til at gøre rengøring.Det er meget enkelt at bruge med en enkelt knap til on/off, og der er flere nyttige børste hoveder for dit valg.

Kendetegn: Helt nye og høj kvalitet kraftfulde skrubber pensel er af høj effektivitet til at fjerne støv, snavs, forkullede spor, osv.Automatisk børste hjælper med at spare tid og energi.Bare tryk på en knap, og hold den børste kroppen, så et rent sted, der vises.Menneskeheden design 3 interchange børste hoveder effektivt at rense det beskidte døde hjørner, der passer til forskellige objekter.Hånd-holdt design og trådløse drift gør det nemt at arbejde selv i snævre hjørner.Det er let at føre.Handy el-skrubber-til rengøring af badekar, bordet, håndvask, køkkenvask, toilet, vinduesglas, og så videre.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: ABS + Nylon

Farve: Som Vist På Billedet

Batteri: 4 * AA-Batterier(ikke inkluderet)

Størrelse: Ca. 19.5*11,5 cm/7.68*4.53 i

Vægt: Ca. 373 g

Pakke Inkluderet:

1 Sæt med Børste, Rengøring af Værktøj

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1.Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Kor72u.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.


  • Brug: toilet
  • Materiale: Plast
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Børste
  • Stil: Hånd
  • Mærke: TOPINCN
  • For: køkken toilet
  • Funktion: Lager
  • Type: Computer Børste
  • Item: El-Børste

Relaterede varer

Bestsellere