MaxMan Penis Extender Proextender Sex Produkter Penis Ekstraudstyr Mandlige Forstørrelsesapparat Cock Pro Extender Penis pumpe MG-300 E

MaxMan Penis Extender Proextender Sex Produkter Penis Ekstraudstyr Mandlige Forstørrelsesapparat Cock Pro Extender Penis pumpe MG-300 E

SKU: k257

Ny vare

kr87.80 kr79.03
Tags: peni pumpe, plast pompe penis, penice udvidelsen pumpe, mænd penis udvidelsen, forlænge penis extender, pumpe vand, uzar penis pumpe, penis udvidelsen gel, cock, elektrisk penis pumpe.

MaxMan Penis Extender er klinisk bevist penisforlænger for mænd, som ønsker at tilføje et par ekstra inches til deres penis størrelse uden piller og penis kirurgi.Tilsæt 2 til 5 cm (0,8" til 2") længde til din penis!Forskel med Dahan Og MaxMan Extendere: - Maxman Versus ProExtender: 4 Par af 2 stænger med MaxMan - Flere niveauer af trækkraft, mere behagelig og blid stræk. -MaxMan Versus Dahan: Maxman har ingen etui, og en silikone tube for forlængelse.Mens Dahan er kommet i en særlig bæretaske, og har to silikone remme til penis stabilitet.Dahan har 3 sæt af stænger, mens Maxman har 4. Hvordan virker det?MaxMan extender virker ved at anvende en konstant strække til penis over tid.Denne strækning handling er en form for spænding anvendes til penis, der kaldes "penis trækkraft", som er selve grundlaget bag videnskab MaxMan extender.Penis trækkraft proces er ikke en smertefuld oplevelse, det er en lille blid spænding anvendes over tid.Som en MaxMan bruger, får du til at vælge, hvor meget spænding du ønsker at anvende til din penis, og hvor mange timer du ønsker at bruge det.Hvordan kan jeg bære det?Iført MaxMan extender er både enkel og komfortabel.Først tilføje den nødvendige udbygning barer til at rumme din penis, så indsæt din penis, og anvende den bedrift bånd omkring hovedet af din penis til at holde det på plads.Derefter sætter spændingen niveau ved at dreje på justeringsknappen.

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Kor72u.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter,mange Tak. 2.Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp,er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv,før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.Håber Du Nyd Din Shopping!!!


  • Model-Nummer: MG-300 E
  • Materiale: Stål+ Silikone
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Størrelse: Normal
  • Sjofelt Billede: No

Relaterede varer

Bestsellere