3pcs/masser P92 Ovechkin Kurve Senior Ice Hockey Stick Gratis Brugerdefineret Spiller Navn

3pcs/masser P92 Ovechkin Kurve Senior Ice Hockey Stick Gratis Brugerdefineret Spiller Navn

SKU: k328

Ny vare

kr2 427.63
Tags: for hockey stick, hockey, hockey tape, ice hockey puck, terry klud ishockey blade, dørlås rejse, hockey stick, milf t-shirt, ishockey mål, gon t-shirt.

Pls Fortælle os Spec info som Model/ Skær Mønstre/ Flex/ Hånd/ Greb osv., Så vi kan sende corrct holde sig til u, tak

Eksempel:1X P92 87Flex venstre hånd GREB-3stk, Vi kan brugerdefinerede spiller-navn/nummer til gratis, hvis du bestiller mere end 3stk.

Bemærk: Normalt afsender vi indenfor 48 timer efter modtaget ordre!Men hvis nogle ikke er på lager, eller dårligt vejr ect andre grunde, vil vi kontakte dig i den første tid, derefter kan du gå videre venter det eller vælge andre modeller til at erstatte,eller du kan anvende til at refundere .

Senior-og Int stick har 6 kurve til rådighed: P92,P88,P28,P91A,PM9,P02 Senior s kryds flex: 77.87,102,112 osv Inter stick flex:60,67

Junior stick kun har P92 kurve.

JR stick flex: 50,52

Pls venligst din model/størrelse/blade mønster/flex/hånd osv, når du foretager din ordre.

Ethvert spørgsmål om choce din stick, pls velkommen til at kontakte os TradeManager--cn117292471

Fordele 1. standerd størrelse, stick kommer i samme længde 2. korrekt flex, præcis som hvad " print på pind 3. nice appearnace,regelmæssig carbon fiber klud, klar bladet, 4. nice udskrivning, korrekt farve, skrifttype af mærkat 5. god balnce, dejlig følelse, holdbarhed, styrke. 6. Vi bruger de bedste materialer til at lave perfekt kvalitet hockey stick. 7. Hver stick er testet af maskiner og kontrolleres igen ved QC før sende til vores køber 8. perfekt kvalitet, uden at kvalitet problem, er det bedste valg for grossist, er ingen garanti muslinger

Vi er professionelle Hockey Udstyr Leverandør kan Vi tilbyde forskellige former for hockey stave.Vi sælger også hockey trøjer , ishockey hjelm, hockey handsker, hockey puck bold, hockey tape,hockey souvenir Osv .Alle vores varer kommer fra Kina, med høj kvalitet og er helt nye.

Vi kun uploade nogle fotos på vores online butik, kan du kontakte os for produkter katalog.

Pls lad dine specifikation ( model/størrelse/blade mønster/flex/hånd/greb/ mængde osv.Vi kan blande ordre ) din ordre besked, Så vi præcist kan sende holde sig til dig!

For eksempel: 1X 2016 modl/ SR/p92/ 87flex/ venstre/ grip-3stk

Western Union, Money Gram, Ali escrow, Kreditkort tilladt!

De elementer, du har modtaget, vil mere fantastisk er så de billeder, du ser.

Levere tid:3-7 dage (FEDEX), 7-12days (EMS), 15-25days(China Air Mail )

Vi accepterer mix for alle typer af stok her.

Vælg venligst shipping metoder og vide, at den forsendelse cyklus, når du bestiller varer.Pls kontakte os, hvis u har brug for mere info om forsendelse.

Vende Proces, Hvis de varer, du modtager (f.eks farve, størrelse), og din bestilling er ikke det samme, senest 7 dage (baseret på levering record), kan du kontakte os, og give et klart billede til os, så vi præcist kan judge.By vores pre godkendt udveksling ikke brugt produkt, i henhold til den angivne adresse hurtig til os,alle produkter, herunder pris, mærkning og emballage og tilbehør skal bevare sin oprindelige god stand.Efter vi kontrollere varen er modtaget, vil vi straks at håndtere vende tilbage forretning.En fuld tilbagebetaling til dig inden for 2 dage.Hvis vi sende den forkerte varer retur, vil vi bære porto, skal du først forhånd.Hvis en kunde, de har brug for en erstatning, der alle vender tilbage og re-forsendelsesomkostninger afholdes af kunden.Udskiftning af varer, der bør være lig med prisen på den oprindelige værdi af de varer.Hvis de varer, der er højere end de originale varer, priser, kunden er forpligtet til at betale forskellen.Om at vende tilbage: Vær ikke brug fragt indsamle, problemer du først pad, bemærk venligst, at for at beskytte dig, anbefaler vi, at du har indspillet levering, fordi vi er ikke ansvarlig for varer, der ikke er modtaget.Garanti og Garanti for, at Der er en 30-dages begrænset garanti på composite stave.Vi vil give en one-time udskiftning, HVIS i stykker PÅ GRUND af EN fabrikationsfejl inden for 30 dage fra købsdatoen Vi ikke dække shipping gebyr for repalce stick.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Ethvert problem, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Nyd Din Shopping Bemærk!

Har en dejlig dag.Tak!


 • greb: Greb eller Mat
 • Størrelse: Senior SR
 • flex: 77,87,102,112
 • Vægt: 450g
 • oprindelsessted: Kina (Hovedlandet)
 • Stil: Hockey Udstyr
 • Byggeri: Sandt Ét Stykke
 • Model-Nummer: Brugerdefineret logo-3
 • Blade Mønster: P92,P88,P28,P91A,PM9,P02 Kurver
 • logo: Spiller Navn
 • Hånd: Højre hånd og Venstre hånd

Relaterede varer

Bestsellere