Algae Repellent Agent Tank Moss Remover Aquarium Fish Tank Algaecide TN88

Algae Repellent Agent Tank Moss Remover Aquarium Fish Tank Algaecide TN88

SKU: k354

Ny vare

kr34.38 kr22.33
Tags: akvarium, akvarium, akvarium mini, akvariet ornamenter star wars, akvarium maskine alger, akvarium nano, akvarium rom, akvariefisk live, higashi telt, akvariet rent, tilbehør akvarium.

Alger Afvisende Agent Tank Moss Remover Akvarium, Akvarium Algaecide TN88

Funktioner:

1. Effektiv Luftrenser: Fjerner overdreven mos, alger, dreje dammen i krystalklart vand.

2. Reducere og Kontrollere Alger Eksistens: Det nedbryder døde alger og fordøjer blade og græs og klipper dreje vand i damme i krystal-klar!

3. Effektiv: Det er lavet af sikre og ufarlige forbindelser, der ikke forårsager skade på fisk ' s økosystem og levetid.

4. Let at Anvende: Ingen grund til manuelt at fjerne snavs, fjerne uønsket mos ved høj hastighed og effektivitet og kontrol med væksten af alger i vandet.

5. God til Fisk: Denne Alger Afvisende pulver forbedrer sundhed og levetid af din elskede fisk.

Specifikation:

Type: Alger Afvisende Agent

Produkt Vægt: 50g

Anvendelse: Akvarium, akvarium

Sådan skal du bruge :

Bruge 2 gram (for alger fjernelse) blandes med 100 liter vand, skal du bruge 1 gram (forebyggende brug) blandes med 100 liter vand, brug en gang hver anden dag, brug 2-3 gange i træk, skal du ændre 1/4 vand før hver brug. (Bemærk: Vær opmærksom på vandets temperatur forskel bør ikke to store, når de skifter vand)

Advarsel:

Når du bruger en algaecide, er det nødvendigt at tilføje ilt i akvariet, så som at undgå en stor mængde af alger død og forbruge en stor mængde af ilt i vand, hvilket fører til andre organismer i vandet for at blive kvalt på grund af iltmangel.

1 x Alger Afvisende Agent, Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).Se nedenfor for leveringstid indsamling af kvantitative data:

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Kor72u.dk!Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!Venligst Besked til os fra 9:00.til 18:00. (GMT+8) mandag til lørdag .Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen).


  • Materiale: Andre
  • Type: fisk
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
Myyyyur2 2021-01-12 I received it, I hope it works. Later I'll leave a comment about the action of the drug. 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere