12V Afspærring Stop Magnetventil 36607197 For Lister Petter LPW LPWS LPWT Motor Genset

12V Afspærring Stop Magnetventil 36607197 For Lister Petter LPW LPWS LPWT Motor Genset

SKU: k607

Ny vare

kr109.52
Tags: kontrol genset, brændstof stop magnetventiler, 178f, 6000gs magnet, denyo, 168f, komatsu ventil, dato blæk, generator diod, magnetventil slagtilfælde 20mm.

Beskrivelse Oplysninger:

Magnetventilen

På Lager

Artikel-Nr.: 366-07197

Spænding : 12V

Ref.Nej. : SA-3405T, 1502-12

Ansøgning: Lister Petter

Garanti:1 År

BEMÆRK: Det er en erstatning, ikke original del.Men, Det kan fungere godt for dig !

Garanti:

Alle defekt / ikke-funktionsdygtige dele kan være tilbage for fuld tilbagebetaling inden for 365 dage fra datoen for det oprindelige køb.Kontakt os via e-mail eller Kor72u.dk messaging system (foretrukne) for at få instruktioner til returnering af varen.Alle returnerede dele, der er manipuleret / beskadiget / ændret eller ufuldstændige er ikke returneres, og vil blive returneret til kunden som er, som sådan, restitutioner vil ikke blive udstedt.

Alle nye / ubrugte dele kan være tilbage for refusion inden for 30 dage efter købet.Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.Køber er ansvarlig for forsendelsesomkostninger at returnere en vare, medmindre returneringen grund, er resultatet af en forsendelse fejl på vores vegne.

Shipping Oplysninger: 1.Sørg for, at dine adresse-og kontaktoplysninger er korrekte. 2.Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af den logistiske virksomhed og de lokale kunder eller opgaver. 3.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle problemer, der er forårsaget ved forsendelse service såsom uheld, forsinkelser eller andre problemer. 4.For at sikre, at du har modtaget dine varer med at betale lavere skatter, vi vil erklære, at den tilpassede faktura med lavere værdi, vi gør det for at spare dine penge.Værdien må ikke betyde, at det samlede beløb, du har betalt eller noget andet.Alle afgifter er købers ansvar.

Feedback: Din tilfredshed er vores mål, og feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade 4 eller 5 stjernede feedback, Vi ville sætte pris på det.Kontakt os, inden du forlader Neutral feedback eller Negativ feedback.Vi vil svare dig inden for 24 timer.


  • Mærke: KEPTGO
  • Model-Nummer: 366-07197

Relaterede varer

Bestsellere