Sidebørste Hepa-Filter Roll Børste til Xiaomi Vakuum 2 Roborock S50 S51 S55 T4 T6 MI Robot Støvsuger børstedæksel

Sidebørste Hepa-Filter Roll Børste til Xiaomi Vakuum 2 Roborock S50 S51 S55 T4 T6 MI Robot Støvsuger børstedæksel

SKU: k716

Ny vare

kr72.10 kr57.68
Tags: xiaomi mijia 1s vacuum, macbook thunderbolt 3, ren robot xiaomi, roborock mærkat, kit mi robot, fliser, 1c filter, mi robot støvsuger, filter roidmi, xiaomi mi robot støvsuger støv kasse.

Sidebørste Hepa-Filter Roll Børste til Xiaomi Vakuum 2 Roborock S50 S51 S55 T4 T6 MI Robot Støvsuger børstedæksel

Funktion:

Udskiftning af filtre til Xiaomi Roborock S50 S51 S55 T4 T6 Støvsuger Robotter.

Forbedret version vandtæt filter, kan være vaskbart.

Filtre opretholde robot rengøring ydeevne og samtidig reducere infiltrationen af støv, pollen og andre allergener i luften, du indånder.

For de bedste resultater, filtre bør skiftes hver 2 - 3 måneder.

Til brug med Xiaomi MI Robot.

Produkter Vis:

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Om shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt. 9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak Returnering og Refundering 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Kor72u.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


  • Mærke: Ruansan
  • Kvalitet: 100% brand new and high quality
  • Kompatibel med: for Xiaomi Vakuum 2 Roborock S50 S51 S55 T4 og T6
  • Forsendelse: Gratis Forsendelse
  • Type: Støvsuger Tilbehør
  • Model-Nummer: for Xiaomi Roborock S5/S51/S52/S55/T6/T4
  • Vakuum Del Type: Filtre

Relaterede varer

Bestsellere