1sets nye C258 OPC-Tromlens+Tromme Rengøring Blade+Gebyr Rengøring Rulle+PCR-Roller-For Konica Minolta C258 C308 C 368

1sets nye C258 OPC-Tromlens+Tromme Rengøring Blade+Gebyr Rengøring Rulle+PCR-Roller-For Konica Minolta C258 C308 C 368

SKU: k825

Ny vare

kr250.12 kr210.09
Tags: trykrulle plotter, sharp photocopier parts, pcb plastic spacer, for samsung 9201, bizhub c280, bizhub 253, bizhub 283 tromle, konica minolta 164, cnc drejebænk indehaver, konica minolta toner.

Produkt Detaljer: Beskrivelse: ny C258 OPC-Tromlens+Tromme Rengøring Blade+Gebyr Rengøring Rulle+PCR-Roller-For Konica Minolta C258 C308 C 368 varenummer: N/A Bemærkninger:Fire, hvis 1、 Hvis du opdager, at produktets titel oplysninger, der ikke er i overensstemmelse med det billede, information, kan du være sikker på at kontakte kundeservice for at bekræfte den korrekte produkt. 2、 Hvis du har spørgsmål og problemer som du ikke kan løse, eller hvis du ikke kan finde ud af, hvad du har brug for i denne butik, kan du altid kontakte kundeservice. 3、 Hvis du har brug for at sende hurtigt logistik, som DHL, FedEx, SF-Hurtig, kan du kontakte vores kunde service at gøre op forskellen. 4、 Efter produktet er solgt, hvis produktet viser sig at være beskadiget, farve udseende er inkonsekvent, og produktet model er forkert, bedes du kontakte vores kunde service personale, før tvisten er nået, hun vil løse problemet for dig.Købe guide:

1. din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade feedback fantastisk, hvis du er tilfreds med vores produkt eller service.

2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral eller negativ feedback.vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade en glad shopping humør her.

3. Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændringen i sindet.Læs venligst enhver beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud den korrekte vare, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi dig om at kontakte os med det samme så vi kan løse situationen.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Tak!


  • l kvalitetsgaranti:
  • Condition:
  • Spænding: 110V
  • Mærke: Dele Hus
  • Emne:
  • Model-Nummer: C258 C308 C 368
  • Original Mfr / Kompatibel: Kompatibel
  • Kvalitet: høj kvalitet Klasse A++
  • PN NR.: N/A
  • anvendes til Ricoh:

Relaterede varer

Bestsellere